AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi evli gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Kahve falında evliyken eski sevgiliyi görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve fal sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli olan eski sevgiliyi görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında eski sevgilisini evli görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle evli olduğunu görmek kırgınların barışacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyken eski sevgili görmek geçiminin yerinde olacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Kahve falında evli eski sevgiliyi görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyi evli görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir