AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadın görmek

Kahve falında evli bir kadın görmek

Kahve falında evli bir kadın görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadın gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadına sarılmak mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının gelin olmak yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına inanılır.

Kahve falında evli kadını gelinlikle görmek güzel bir yola çıkılacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir