AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir erkekle öpüştüğünü görmek

Kahve falında evli bir erkekle öpüştüğünü görmek

Kahve falında evli bir erkekle öpüştüğünü görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, aksiliklerin aşılacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalet eder.

Kahve falında evli bir erkekle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Kazananı olmayacak tartışmalara girmek yerine geleceğiniz hakkında daha olumlu düşünmeye başlamanızda fayda var.

Kahve falında erkek kardeşle evli olmak uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında evli erkeğin evlendiğini görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin tekrar evlendiğini görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işarettir.

Kahve falında evli erkek görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle evli olmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle evli olduğunu görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir