AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli erkek görmek

Kahve falında evli erkek görmek

Kahve falında evli erkek görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, makam edineceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında evli erkek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında erkekle evli olduğunu görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir erkekle evlendiğini görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, borçların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iki erkekle evli olmak başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka bir erkekle evli olmak evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalet eder.

Kahve falında evli erkeği öpmek kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına inanılır.

Kahve falında başka bir erkekle evli olduğunu görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Kahve falında bekar erkeği evli görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında evli bir erkeğe aşık olmak kötü ve zor günler yaşanacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir