AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu gördüyseniz:

  • Rekabetçi kişiler içinizdeki rekabet duygusunu uyandırabilir.

Kahve falında sevdiğin erkeği evli görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin erkek evli görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin evli olduğunu görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeği sevmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinle evli olduğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyken başkasını sevmek kırgınlık yaşanacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli birini sevmek hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi evli görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir