AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlenip boşanmak

Kahve falında evlenip boşanmak

Kahve falında evlenip boşanmak sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında evlenip boşanmak gördüyseniz:

  • Limitlerini aşan ya da sınırlarını zorlayan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında evlenip boşanmak yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında evlenip hemen boşanmak gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında evden birinin boşandığını görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında evlenip boşandığını görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına delalettir.

Kahve falında eşinden boşanmak başkasıyla evlenmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını boşanmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgilinin boşandığını görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin ve babanın boşandığını görmek dertlerin başlayacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir