AnaSayfa / Genel / Kahve falında evladının küçüklüğünü görmek

Kahve falında evladının küçüklüğünü görmek

Kahve falında evladının küçüklüğünü görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, iş ve mekan değiştireceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında evladının küçüklüğünü gördüyseniz:

  • Hızlı kararlar almak veya acele hareket ya da girişimler ön görülmesi zor problemlere neden olabilir.

Kahve falında evladının küçüklüğünü görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında üvey evlat olduğunu görmek kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet eder.

Kahve falında evlat kaybetmek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu evlat edindiğini görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evlat edindiğini görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında üvey evlatlarını görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evlad görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş evladını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir