AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yıkılmasını görmek

Kahve falında evinin yıkılmasını görmek

Kahve falında evinin yıkılmasını görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evinin yıkılmasını gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında evinin çatısının yıkılmasını görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına işaret eder.

Kahve falında babasının evinin yıkıldığını görmek yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin penceresinin yıkıldığını görmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında evinizin yıkıldığını görmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında evinin yıkılacağını görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında evinin balkonunun yıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir