AnaSayfa / Genel / Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin afiyette olacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafını önemsemekte fayda var.

Kahve falında depremde kendi evinin yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin depremden yıkıldığını görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görmek bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, ekmeğinin bereketleneceğine delalet eder.

Kahve falında depremde başkasının evinin yıkıldığını görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deprem evin yıkıldığını görmek kazancının azalmayacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında depremde evinin yıkılmasını görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet eder.

Kahve falında depremde evin yıkılmasını görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında deprem olup evin yıkıldığını görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir