AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yıkılacağını duymak

Kahve falında evinin yıkılacağını duymak

Kahve falında evinin yıkılacağını duymak borçların ödeneceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, sorunlarını unutacağına, rızkının kesileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında evinin yıkılacağını duymak gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında evinin yıkılacağını duymak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük bir proje ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında evin yıkılacağını duymak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet eder.

Kahve falında annemin evinin yıkıldığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına tabir olunur.

Kahve falında deprem olduğunu ve evin yıkıldığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine inanılır.

Kahve falında evin yıkılmasını görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet eder.

Kahve falında depremle evinin yıkıldığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin balkonunun yıkıldığını görmek esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Kahve falında depremden evinin yıkıldığını görmek rahatın yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir