AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi evinde yangın görmek

Kahve falında kendi evinde yangın görmek

Kahve falında kendi evinde yangın görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi evinde yangın gördüyseniz:

  • Yaptıkları şeyler ne kadar mantıktan uzak olsa da uyarıdan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında evin yangın görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin evinde yangın görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının evinde yangın görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinde yangın çıktığını görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde yangın çıktığını görmek ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında evin çatısında yangın görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında evin içinde yangın görmek şansının artacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında kendi evinde yangın görmek düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir