AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tozunu almak

Kahve falında evin tozunu almak

Kahve falında evin tozunu almak adından söz ettirecek adımlar atacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, çocuklarının fazla olacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında evin tozunu almak gördüyseniz:

  • Kavramsal değil pratik odaklı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında evin içinde toz görmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evin tozunu süpürmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin tozlu olduğunu görmek aynı zamanda fal sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında evin tozunu almak kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinde toz görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Kahve falında evinin tozlandığını görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine delalettir.

Kahve falında evini tozlanmış görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evini tozlu görmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir