AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık şeyler görmek

Kahve falında açık şeyler görmek

Kahve falında açık şeyler görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, elinin kolunun bağlanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, ortak edineceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında açık şeyler gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında açık şeyler görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadını açık görmek huzursuzlukların son bulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sınavın açıklandığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Kahve falında mezarlığı açık görmek yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında arkası açık araba görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında açık saçlı olmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, kişinin her işi severek yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin açık olduğunu görmek sağlığın da bozulacağına, kara kara düşünür olacağına delalet eder.

Kahve falında birinin sırtını açık görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bereket ve zenginlik olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir