AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini tadilat yapmak

Kahve falında evini tadilat yapmak

Kahve falında evini tadilat yapmak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına tabir olunur.

Kahve falında evini tadilat yapmak gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Kahve falında evini tadilat yapmak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde tadilat yapmak maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında evinin tadilatını görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde tadilat görmek zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, takdir edilen kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tadilat olduğunu görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde tadilat görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında evini tadilat etmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında evinde tadilat yapıldığını görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir