AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının evinde tadilat görmek

Kahve falında başkasının evinde tadilat görmek

Kahve falında başkasının evinde tadilat görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, rızkın da ömür boyu süreceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının evinde tadilat gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz nedeniyle aslında durumun gerektirmediği adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında evin tadilat olduğunu görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, her isteklerinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evini tadilatta görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında evinde tadilat görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında evin içinde tadilat yapmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, kendisiyle övüneceğine yorulur.

Kahve falında başkasının evinde tadilat görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret eder.

Kahve falında evini tadilat ettirmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında evinin tadilatını görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde tadilat görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir