AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tadilatını görmek

Kahve falında evinin tadilatını görmek

Kahve falında evinin tadilatını görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işaret eder.

Kahve falında evinin tadilatını gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında evinde tadilat yapıldığını görmek parasının ve canın güvende olacağına, geçiminin zor hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evini tadilat etmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde tadilat görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tadilat olduğunu görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, tamamen içine kapanacağına delalet eder.

Kahve falında evinin tadilatını görmek konuşmaz olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında evini tadilat ettirmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin tadilat olduğunu görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına inanılır.

Kahve falında evini tadilat yapmak karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir