AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini su basması görmek

Kahve falında evini su basması görmek

Kahve falında evini su basması görmek sevinileceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında evini su basması gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Kahve falında evini su basması görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında evin su basmasını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine işaret eder.

Kahve falında evinin su basması görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, hayata daha sıkı tutunacağına yorulur.

Kahve falında evin su basması görmek işlerinin bu sayede açılacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında işyerini su basması görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kişinin şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eve su basmasını görmek zahmete ve derde düşeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Kahve falında eve temiz su basması görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında su basması görmek aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir