AnaSayfa / Genel / Kahve falında su basması görmek

Kahve falında su basması görmek

Kahve falında su basması görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında su basması gördüyseniz:

  • Aklınız farklı çalışsa dahi, yargılarınız mükemmeldir.

Kahve falında eve temiz su basması görmek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında su basması görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evi temiz su basması görmek fal sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında eve su basması görmek sermayesinin harcandığına değeceğine, borçlarını bitireceğine alamet eder.

Kahve falında evin su basması görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işyerini su basması görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Kahve falında evin su basmasını görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve su basmasını görmek ağız tadının da kaçacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir