Kahve falında evine yeni eşya almak

Kahve falında evine yeni eşya almak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, şükrederek yaşayacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kazancın helal şekilde artırılacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında evine yeni eşya almak gördüyseniz:

  • Fazla güzel görünen teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında evine yeni eşyalar almak daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde yeni eşya görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evine yeni eşya almak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni eşyalar görmek kötü kimselerin ağına düşeceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarının yenilendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işaret eder.

Kahve falında eve yeni eşya aldığını görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında evde yeni eşyalar görmek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni eşya yerleştirmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir