Kahve falında yeni eşyalar görmek

Kahve falında yeni eşyalar görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yüzünün her daim güleceğine, günahların af olacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kalabalık günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yeni eşyalar gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun gerilimlerin sizi etkilemesine ya da duygusal ilişkilerinize yansımasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında eve yeni eşyalar almak çok başarılı işlere imza atacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni eşyalar aldığını görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evine yeni eşyalar almak iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında başkasının yeni eşya aldığını görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evine yeni eşya almak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeni beyaz eşya almak parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz eşya görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, problemlerini çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ev eşyalarının yenilendiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir