AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yeni eşyalar görmek

Kahve falında evde yeni eşyalar görmek

Kahve falında evde yeni eşyalar görmek şansının ve bahtının açılacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kısmetin açılacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, ömür boyu süreceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında evde yeni eşyalar gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya yapılması gereken düzenlemelerde sizin girişimde bulunmanız gerekebilir.

Kahve falında eve yeni eşya almak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni eve yeni eşya almak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ev eşyalarının yenilendiğini görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni ev eşyaları almak yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, işlerinin tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ev yeni eşyalar görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeni eve eşya yerleştirmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni ev eşyası görmek onların yaralarına merhem olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine tabir olunur.

Kahve falında evde yeni eşyalar görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir