AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde oturmak

Kahve falında evinde oturmak

Kahve falında evinde oturmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında evinde oturmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Kahve falında evin bahçesinde oturmak çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin önünde oturmak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski evinde oturduğunu görmek zenginlik içinde olacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında evinde oturmak yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski oturduğu evini görmek yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde oturmak sorunların birbiri ardına geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski oturduğun evini görmek onu doyasıya yaşayacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında evin damında oturmak sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir