AnaSayfa / Genel / Kahve falında antik yer görmek

Kahve falında antik yer görmek

Kahve falında antik yer görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı çalışmalar yapacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında antik yer gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında antik yer görmek zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında antik yerler görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında antik ev görmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında antik görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işarettir.

Kahve falında antik tiyatro görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında antik havuz görmek mutlu günlerin yaşanacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında antik mezar görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında antik şehir görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir