AnaSayfa / Genel / Kahve falında antik havuz görmek

Kahve falında antik havuz görmek

Kahve falında antik havuz görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, yaşadığı olayların kötü gideceğine, yetki ve imza sahibi olacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında antik havuz gördüyseniz:

  • Size veya işinize karışan kişiler olabilir, çok fazla üzerinde durmamalısınız.

Kahve falında antik havuz görmek kazancının katbekat artacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında antik ev görmek iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına işaret eder.

Kahve falında antik şehir görmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına inanılır.

Kahve falında antik yer görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında antik görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında antik tiyatro görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında antik mezar görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işaret eder.

Kahve falında antik yerler görmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir