AnaSayfa / Genel / Kahve falında antik mezar görmek

Kahve falında antik mezar görmek

Kahve falında antik mezar görmek hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, her zaman çok üzgün olacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında antik mezar gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sizin hakkınızda yanlış izlenimler edinmeleri olasıdır.

Kahve falında antik mezar görmek kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işarettir.

Kahve falında antik yer görmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, çok üzüntü yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında antik ev görmek işyerine yüklü miktarda para sokacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında antik görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına işaret eder.

Kahve falında antik şehir görmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında antik yerler görmek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına inanılır.

Kahve falında antik tiyatro görmek sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine inanılır.

Kahve falında antik havuz görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir