AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde hayalet görmek

Kahve falında evinde hayalet görmek

Kahve falında evinde hayalet görmek sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, işlerin bir anda azalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kötü sözler duyacağına, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine rivayet eder.

Kahve falında evinde hayalet gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Kahve falında evinde hayalet görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde hayalet görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Kahve falında ölüp hayalet olmak moral bulacağına, hafifleyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçan hayalet görmek daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayallerinin söneceğine işarettir.

Kahve falında hayalet olmak ister istemez başının belaya gireceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında hayaletten kaçmak karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işaret eder.

Kahve falında hayalet gemi görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz hayalet görmek dinç kalacağına, dertlerinden kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir