AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan evin içinde olmak

Kahve falında yanan evin içinde olmak

Kahve falında yanan evin içinde olmak düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorumlulukların azalacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yanan evin içinde olmak gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında yanan evin içinde olmak sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında evin yana yattığını görmek kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yanarken görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında komşunun evini yanarken görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evini yanarken görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kul hakkına girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kendi evini yanarken görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının evini yanarken görmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına yorulur.

Kahve falında birinin evini yanarken görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir