AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin yan yattığını görmek

Kahve falında evinin yan yattığını görmek

Kahve falında evinin yan yattığını görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına inanılır.

Kahve falında evinin yan yattığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın planlarınızın veya hedeflerinizin önüne geçmesine izin veriyorsunuz.

Kahve falında evin yan yattığını görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin yan yattığını görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, rahata erileceğine işaret eder.

Kahve falında binanın yan yattığını görmek yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, elini haramdan uzak tutacağına işaret eder.

Kahve falında yan yatmış araba görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına alamet eder.

Kahve falında yan yatan gemi görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine tabir olunur.

Kahve falında yan yatmış gemi görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında otobüsün yan yattığını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yan yatmış ev görmek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir