AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin depremden sallandığını görmek

Kahve falında evin depremden sallandığını görmek

Kahve falında evin depremden sallandığını görmek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, geçiminin güçleşeceğine, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalettir.

Kahve falında evin depremden sallandığını gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda veya yaşadığınız yerde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında depremde evinin sallandığını görmek içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, ana baba sözü dinlemeye yorulmaktadır.

Kahve falında depremde evin sallandığını görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin kapanacağına delalettir.

Kahve falında deprem olduğunu evin sallandığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında evin depremden sallandığını görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Kahve falında depremde sallanmak kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Kahve falında depremde evlerin sallandığını görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, kötü sözler duyulacağına yorulur.

Kahve falında depremle sallanmak ilim irfan öğreneceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine tabir olunur.

Kahve falında depremden sallanmak sonradan da çok üzüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir