AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin sahibini görmek

Kahve falında evin sahibini görmek

Kahve falında evin sahibini görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, bütçesinin genişleyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, gamsız bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında evin sahibini gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Kahve falında evin sahibini görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ev sahibiyle kavga etmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek sahibi olmayı istemek büyük üzüntüler olacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında iş sahibi görmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında makam mevki sahibi olmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev sahibiyle tartışmak çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında oda sahibi olmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek fırını sahibi olmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir