AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle yola çıkmak

Kahve falında anneyle yola çıkmak

Kahve falında anneyle yola çıkmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, şansızlığın kırılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında anneyle yola çıkmak gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemenizde fayda var.

Kahve falında anneyle yola çıkmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, hayatını dilediği hale getirmek için bu yönde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle yola çıkmak rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında düz yola çıkmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında hacca gitmek için yola çıkmak gelişeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hac için yola çıkmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında yola çıkmak için hazırlık yapmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yol çıkmak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle yola çıkmak düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir