AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarını yeşil görmek

Kahve falında evin duvarını yeşil görmek

Kahve falında evin duvarını yeşil görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalettir.

Kahve falında evin duvarını yeşil gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında evin duvarını yeşil görmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarlarını yeşil görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin duvarından su çıktığını görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarında böcek görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, başarılı işlere imza atılacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarını kirli görmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarlarını temizlemek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında evin duvarında örümcek ağı görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza alamet etmektedir.

Kahve falında evinin duvarını yıkılmış görmek sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir