AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneyle birlikte ağlamak

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyleri başlatabilmek için bazı kimselerden destek görmeniz gerekiyor.

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babayla birlikte ağlamak çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına yorulur.

Kahve falında birlikte ağlamak evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşınla birlikte ağlamak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle birlikte ağlamak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, şükredeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne babayı birlikte görmek hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir