AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayla birlikte ağlamak

Kahve falında babayla birlikte ağlamak

Kahve falında babayla birlikte ağlamak geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, hakkını alacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında babayla birlikte ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor ya da olaylara fazla iyimser bakıyor olabilirsiniz.

Kahve falında babayla birlikte ağlamak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birlikte ağlamak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla birlikte ağlamak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle birlikte ağlamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın birlikte olduğunu görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir