AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak

Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak

Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak gördüyseniz:

  • Ailece katılacağınız bir davette ise hoş vakit geçirme olanağı buluyorsunuz.

Kahve falında sevgiliyle birlikte ağlamak huzur getirecek birinin çıkacağına, yarınlarına umutla bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle birlikte ağlamak o işi canlandıracağına, büyük paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında babayla birlikte ağlamak verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyle birlikte ağlamak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anneyle birlikte ağlamak sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında birlikte ağlamak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınla birlikte ağlamak eldeki imkanların giderek azalacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle birlikte uyumak akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir