AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin altından su çıktığını görmek

Kahve falında evin altından su çıktığını görmek

Kahve falında evin altından su çıktığını görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, rızkın çoğalacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok kolay bir hayatı olacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında evin altından su çıktığını gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni bir aşk, yeni bir konu benzeri şeylerde şanslısınız.

Kahve falında evin altından su çıktığını görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinden su çıktığını görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine işaret eder.

Kahve falında evin duvarından su çıktığını görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde su çıktığını görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinden su çıktığını görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evin altında su görmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin altından su aktığını görmek çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir