AnaSayfa / Genel / Kahve falında evi bulamamak

Kahve falında evi bulamamak

Kahve falında evi bulamamak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evi bulamamak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar dikkat gerektiriyor.

Kahve falında gideceği evi bulamamak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aradığı evi bulamamak düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında bir evi bulamamak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evi bulamamak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, birçok engelin aşılacağına delalet eder.

Kahve falında ev arayıp bulamamak hayatının afiyette geçeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında ev bulamamak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında istediğini bulamamak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kaybedip bulamamak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir