AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve gelmek

Kahve falında eve gelmek

Kahve falında eve gelmek yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, sorunların artacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, yapılan her işte hayır duası alınacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eve gelmek gördüyseniz:

  • Başkalarının durumunu veya standartlarını ölçmeye çalışmak baskı yaratabilir.

Kahve falında ölmüş birinin eve geldiğini görmek işlerin sürekli artacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin eve geldiğini görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, büyük borçlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin eve geldiğini görmek neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve polis geldiğini görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında ölünün eve geldiğini görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kazancının epey düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve icra gelmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında eve gelin geldiğini görmek boş yere korku duyulacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında cumhurbaşkanının eve geldiğini görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir