AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve tavuk girdiğini görmek

Kahve falında eve tavuk girdiğini görmek

Kahve falında eve tavuk girdiğini görmek tebrik edileceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, parasal durumun düzeltileceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve tavuk girdiğini gördüyseniz:

  • Kısa seyahatler katılımda bulunmak istediğiniz projelerle ilgili iyimserliğinizi arttırabilir.

Kahve falında eve tavuk girdiğini görmek sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun eve girdiğini görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalettir.

Kahve falında eve kedi girdiğini görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında eve kelebek girdiğini görmek kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve kara kedi girdiğini görmek kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, makbul olan şeylere delalet etmektedir.

Kahve falında eve su girdiğini görmek büyük rahatlık yaşanacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve baykuş girdiğini görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında cinlerin eve girdiğini görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir