AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve gelin almak

Kahve falında eve gelin almak

Kahve falında eve gelin almak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eve gelin almak gördüyseniz:

  • Çabuk karar verebilir, kararlarınızı çabuk yürürlüğe koyabilirsiniz.

Kahve falında evden gelin çıkarmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eve gelin geldiğini görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni gelin evi görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında gelin evi hazırlamak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni evlenmiş gelin görmek kısmetinin açık olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelin evi düzmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına delalet eder.

Kahve falında eve gelin almak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eve gelin getirmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir