AnaSayfa / Genel / Kahve falında yasin okutmak

Kahve falında yasin okutmak

Kahve falında yasin okutmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, güzel sözler işiteceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, yeni bir işe geçiş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yasin okutmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gayretler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında yasin okunması görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Kahve falında yasin okuyan birini görmek mal sahibi olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında yasin okuyarak uyanmak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında yasin okuyanı görmek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin suresini okumaya çalışmak isteklerini yerine getireceğine, mal kayıpları da yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yasin okuyan görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, refah düzeyinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında yasin okunmasını istemek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına yorulur.

Kahve falında yasin okuyamamak dileklerin gerçekleşeceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir