AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde yabancı birini görmek

Kahve falında evde yabancı birini görmek

Kahve falında evde yabancı birini görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, çalıştığına değeceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Kahve falında evde yabancı birini gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, duyacağınız ani duygusal itilimleri aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında yabancı evde yıkanmak çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir eve girdiğini görmek ona özlemle sarılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir evde yemek yemek geleceğe daha umut dolu bakacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı eve girmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında evde yabancı erkek görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yabancı adamlar görmek kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir evi temizlemek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına alamet eder.

Kahve falında evde yabancı misafir görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir