AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir eve girdiğini görmek

Kahve falında yabancı bir eve girdiğini görmek

Kahve falında yabancı bir eve girdiğini görmek sıkıntılarının daha da artacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin sonlanacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir eve girdiğini gördüyseniz:

  • Başkalarına güvenerek iş yapmamalısınız.

Kahve falında yabancı bir eve girdiğini görmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında eve yabancı birinin girdiğini görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı biriyle ilişkiye girdiğini görmek emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında evine yabancı birinin girdiğini görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında yabancı evde olmak kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı evde uyumak çok kötü günler yaşayacağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı evde kalmak yanlış yönde kararlar verileceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir evde banyo yapmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir