AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde uyuyan kedi görmek

Kahve falında evde uyuyan kedi görmek

Kahve falında evde uyuyan kedi görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evde uyuyan kedi gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında evi kedi bastığını görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, umutsuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evde dolaşan kedi görmek gelirinin azalacağına, bir daha kopmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde yavru kedi görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında evde kedinin dolaştığını görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında bir ev dolusu kedi görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında eve giren kedi görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında evden kedi kovalamak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine yorulur.

Kahve falında evden kedi çıktığını görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir