AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek

Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek

Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde tanımadığın misafir gördüyseniz:

  • Enerji tüketici fiziksel aktiviteler mesela değişik sporlar yapmak, koşmak, bisiklete binmek için iyi bir zamandır.

Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın eve misafir olmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığı misafir görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, rakipsiz hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadık misafir görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek isminden sıkça söz ettireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birine misafir olmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın misafir görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir