AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak

Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak

Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak gördüyseniz:

  • Göz kamaştıran haliniz kıskanç kişilerin ilgisini üzerinizde topluyor.

Kahve falında evde tanımadığın misafir görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın eve misafir olmak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir eve misafir olmak kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini misafir etmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine misafirliğe gitmek sorunların bir bir çözüleceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birine misafir olmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadık misafir görmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı misafir görmek satışların düşeceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir