AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kedi yavruları görmek

Kahve falında evde kedi yavruları görmek

Kahve falında evde kedi yavruları görmek kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde kedi yavruları gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında evde yavru kediler görmek önüne pek çok imkan sunulacağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde kedi ve yavrularını görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine inanılır.

Kahve falında eve yavru kedi girdiğini görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında evde kedi yavruları görmek ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında evde yavru kedi görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kedi yavrusu görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak hem eğleneceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir