AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, itibar kazanacağına, sorunlarının da son bulacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak gördüyseniz:

  • Kültürel birikimi olan gruplara dahil olmanız durumunda, olaylar beklenmedik bir yönde ilerlemeye başlayabilir.

Kahve falında kedi yavrusunu evden atmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kedi yavrusunu dışarı atmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, önemli kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında eve yavru kedi girdiğini görmek yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, kötü gününden de geri duracağına tabir olunur.

Kahve falında kedi yavrusunu eve almak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet eder.

Kahve falında evde kedi yavruları görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde kedi ve yavrularını görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evde kedi yavrusu görmek kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında evde yavru kedi görmek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir