AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kedi köpek görmek

Kahve falında beyaz kedi köpek görmek

Kahve falında beyaz kedi köpek görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kedi köpek gördüyseniz:

  • En azından flört seviyesinde bir yasak ilişkiniz olabilir.

Kahve falında beyaz kedi köpek görmek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi köpek ölüsü görmek işlerinin daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına inanılır.

Kahve falında kedi yiyen köpek görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine işaret eder.

Kahve falında köpeğin kediyi öldürdüğünü görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kedi ve köpek yavruları görmek kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin köpeğe dönüştüğünü görmek ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine delalettir.

Kahve falında kedi ve köpek yavrusu görmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir