AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde imam görmek

Kahve falında evde imam görmek

Kahve falında evde imam görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, aynı karşılığı alamayacağına, şansının kötüye gideceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, övgü dolu sözler duyacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında evde imam gördüyseniz:

  • Tanışacağınız bir kişi sizi fazlasıyla etkileyebilir.

Kahve falında evde imam görmek bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, günahlarının affedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camide imam olmak insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, her anlamda feraha kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kabenin imamını görmek evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet eder.

Kahve falında imam hatip görmek çok büyük paralar kazanılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında cemaate imam olmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında imam olarak namaz kıldırmak erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namazda imam olmak sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ezan okuyan imam görmek hayatına bakacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir